VANAF SEPTEMBER 2020 ZIJN ER WEER WEKELIJKSE YOGALESSEN BIJ FABULOUS YOGA IN SLOTEN! MEER INFORMATIE VOLGT.

Brullen als een leeuw, kronkelen als een slang en slingeren als een aap? Het kan tijdens kinderyogalessen!

Waarom Kinderyoga?

Yoga betekent voor mijzelf erg veel: het brengt me in balans en zorgt ervoor dat mijn energie op een natuurlijke manier gaat stromen. Hierdoor voel ik me lekkerder in mijn lichaam en breng ik mijn gedachten tot rust. Wil je meer weten over wie ik ben? Klik …

In een wereld waarin er continue prikkels op ons af komen, waarin de druk om mee te doen en de druk om te presteren heel hoog ligt, is het fijn om een manier te kennen waarop je kunt ontspannen, jezelf kunt terug trekken en weer kunt opladen.

Mijn ervaring als begeleider in het onderwijs is dat niet alleen van volwassenen veel wordt gevraagd, maar van kinderen ook. Ik gun kinderen daarom om op jonge leeftijd al kennis te maken met yoga. Met veel plezier bied ik daarom Kinderyoga in Amsterdam-West aan.

Yoga is invloed op zowel lichaam als geest. Je wint niet alleen aan stabiliteit, evenwicht, kracht en flexibiliteit, maar ook aan aandacht en concentratie. Door jong te beginnen met het beoefenen van yoga wordt een kind zich zowel bewust van wat er innerlijk speelt, als hetgeen er in de buitenwereld gebeurt. Het is een heerlijke methode om met kinderen te ontspannen.

Yoga en Kindercoaching

Yoga werkt aanvullend op coaching, omdat het je bewust werkt met je lichaam en je geest. De fysieke training van yoga creëert stabiliteit in elk aspect van het kind. Daarom maak ik tijdens de coaching ook gebruik van Kinderyogaoefeningen.

Wat houdt Kinderyoga in? 

Kinderyoga leert kinderen op een speelse en dynamische manier de houdingen uit de Yoga. In een Kinderyogales besteed ik aandacht aan de yogahoudingen met behulp van spel, beweging, meditatie, visualisatie, massage en verschillende vormen van creatieve expressie. Kinderen zijn natuurlijk speels en beweeglijk, hebben een levendige fantasie en zijn creatief. In een Kinderyogales is er volop ruimte en aandacht voor al deze aspecten. Daarnaast oefenen we ook in ontspannen en aandachtig zijn, zowel lichamelijk en geestelijk.

Een les duurt tussen de 45 - 60 minuten. Een les is meestal opgebouwd uit een introductie, yogabewegingen (d.m.v. spel en verbeelding), tot rust komen, creatieve opdracht. De lessen zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Yoga kan goed zijn voor kinderen die:

 • willen werken aan hun evenwicht en coördinatie
 • onzeker zijn
 • astma hebben
 • moeilijk tot rust komen
 • meer in harmonie met zichzelf en anderen willen komen

Knop om naar de pagina met het inschrijvingsformulier te gaan

Ouder-kind yogaworkshops, familieyoga thuis en lessenreeks

Naast de reguliere, wekelijkse Kinderyogalessen, geef ik ook workshops voor ouder (en/of verzorger) en kind bij Fabulous Yoga in Sloten, en verzorg ik met veel plezier familieyoga bij u thuis.

Voor (aan)vragen kun je me altijd Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen. Voor het actuele aanbod verwijs ik je graag door naar Facebook.

Yoga voor kinderen van 4 t/m 12 jaar*

Wil je de zonnegroet leren, yoga-tikkertje spelen, mooie verhalen horen en ontspannen? Kom dan ook op yoga op vrijdagmiddag bij Fabulous Yoga in Amsterdam Sloten! Hier geef ik van 16.00-17.00 uur les aan 5-10 jarigen.

Samen met een groep leuke andere kinderen ontdek je wat yoga inhoudt. Het enige wat je voor yoga nodig hebt is: jezelf, blote voeten en lekker zittende kleren.

Schrijf je met je vader of moeder in via het inschrijfformulier, mail mij voor meer informatie of kom een keer een proefles meedoen. Je bent van harte welkom! 

 

Doelen van kinderyoga

Als uw kind regelmatig met de kinderyogalessen van Hartmoedig meedoet, dan:

 • vergroot uw kind zijn/haar zelfvertrouwen
 • vergroot uw kind zijn/haar aandacht en concentratie
 • ontwikkelt uw kind een soepel lichaam en versterkt het
 • leert uw kind positief gebruik maken van zijn/haar zelfstandigheid
 • ontwikkelt uw kind zich op sociaal-emotioneel gebied
 • leert uw kind te voelen door middel van ademhaling
 • leert uw kind te luisteren naar zijn/haar lichaam

Heeft u vragen over de doelen, de lessen of twijfelt u of yoga geschikt is voor uw kind? Neem dan vrijblijvend contact (bellen of mailen) op.

Hartmoedig op facebook

Hartmoedig Kindercoaching is ook actief op Facebook. Klik hier om naar mijn Facebook pagina te gaan.

Lesgeld

Losse les: varieert van  € 10,00 - € 13,50*

Proefles: € 7,00

10 rittenkaart: varieert van € 90,00 - € 120,00*

(hierbij mag je 1x een les missen, je kunt dus 11 weken over 10 lessen doen)

* afhankelijk van leeftijd en locatie

Lestijden

De lessen vinden weer plaats op de vrijdagmiddag vanaf 4 september 2020:

- 16.00-17.00 uur 5 t/m 10 jaar 

In de studio van Fabulous Yoga in Amsterdam Nieuw-West: https://fabulousyoga.nl/

Yoga contact

Mobiel: 06 5245 1205

E-mail: yoga@hartmoedig.nl

Inschrijfformulier


===================

KvK: 71222774

BTW: NL131663975B01

Ga naar boven