Ouder en Kind yoga

Samen ontspannen, samen plezier hebben. Tijd voor we-time! Op zondag 3 februari 2019 geven de gecertificeerde yoga docenten Emmelie en Melissa in een fijne yogastudio http://www.la-luz.nl/ op de Amsterdamseweg 209 een ouder-kind workshop! (gratis parkeren)

Deze workshop is een mooie manier om de emotionele en fysieke band op een ontspannen manier te versterken. Hierdoor voelt je kind zich gezien en voelt het zich veilig en het zelfvertrouwen stimuleert.

We doen speelse yoga oefeningen afgewisseld met adem- en ontspanningsoefeningen, creatieve oefeningen, voel-, ruik of luisterspelletjes, massage en verhalen. Tijdens de workshop doen jullie allerlei ideeën op, zodat jullie ook thuis samen vaker een rustmomentje kunnen nemen.

Ervaring met yoga is niet nodig. Trek makkelijk zittende kleding aan en eet niet teveel van te voren.
Opa, oma, broers, zussen of de oppas zijn natuurlijk ook van harte welkom! En je kunt dus ook met 2 kinderen meedoen :-)

Programma

13:00-14:15u Yoga met je Tiener 11-14 jaar door Emmelie van Jong Yoga
14:30-15:30u Ouder-kind yoga 5-10 jaar door Melissa van Hartmoedig

Prijs

Per koppel € 27,- (€ 13,50 pp) en max twee kinderen per ouder/verzorger/oppas inclusief drankje, een gezonde snack en kleine verassing.

Aanmelden

Aanmelden bij Melissa? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Aanmelden bij Emmelie?  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Enkele reacties uit de vorige workshop:

“superleuk om met mijn moeder samen yoga te doen”
“bijzonder om samen met mijn vader te yoga-en”
“heel ontspannen en vrolijke les”

Ga naar boven